Известие

Collapse
No announcement yet.

фарове- горят

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

откакто смених марката няма проблеми - Осрам или филипс
    Alfa 146 T.Spark 16v 120hp (МЕТАН)

Comment

10 x
      Alfa Romeo 146 1,4 TS 99g 103 hps

Comment

кви са тея цени бе!Преди повече от 15 месеца си купих Осрам за 3лв и нямам никви грижи!
        145, 1.6 I.E. Boxer
        Lancia Lybra 2.4 jtd 140+
        Subaru Legacy 2.5

Comment

Re: фарове- горят

Първоначално публикувано от trustworthy
          Първоначално публикувано от jjkale
          периодично ми горят крушките на късите. от какво може да бъде?
          Само зимата етака, нали Владу ти го каза вече. На мен са ми изгаряли и двете едновременно
          И моите кул блу на Осрам
          97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

здравейте колеги аз още нямам алфа но чакам да си продам старата кола и да си взема една 145 но имам познат който се интересува от къде може да си намери крушки на филипс!предварително ви благодаря за отговора
            по-добре да те мислят за глупак,отколкото да си отвориш устата и да разсееш всякакви съмнения

Comment

в Т&Н кар има...

а иначе от както сложих и аз ксенона есента ... напрао са родих..
              квото и да слагаш филимс милипс... няма нищо общо
              бодваш един китайски ксенон 6000к и се раждаш
              ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

а може ли да ми кажеш къде точно се намира този магазин!!а и да питам тези китайските 6000к това им е марката или модела и на каква цена са
                по-добре да те мислят за глупак,отколкото да си отвориш устата и да разсееш всякакви съмнения

Comment

леле хора аз на алфа 145 съм се качвал и съм карал и сега като реших и аз да си взема и днеска цял ден се ровя из форума и направо се влюбих още повече в тая кола нямам търпение да си продам старата кола и да си взема алфа направо се влюбих и съм слушал от сума ти народ че алфите са калпави коли че харчат много че не са за наще пътища но това въобще не ме интересува просто я искам тая кола!

Comment

Working...
                  X